AMON ZAANDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2722 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 11:29 Kapsalon Kipdoner en doner was erg lekker. Helaas kreeg ik later allemaal voicemails met dreigementen maar dat mocht de pret niet derven. Bezorging was snel en de sausjes waren heerlijk. Als ik volgende keer niet met de dood word bedreigt kom ik teru
30 nov 2022 om 13:33 Hebben mijn bestelling verkeerd geleverd. Nadat ik belde,opgelost door het goede te leveren. Ben ik later alsnog gebeld door ze en hebben ze allemaal rare bedreigende voicemails achtergelaten dat ze het niet vertrouwde. Hele rare gang van zaken hier.
25 nov 2022 om 19:35 Hebben weer heerlijk gegeten, eten nog heerlijk warm en keurig op tijd bezorgt, en geen lange wachttijd, dus volgende keer weer bestellen bij Amon
25 nov 2022 om 19:33 Smerige bezorger stond letterlijk kwijlend aan de deur, en eten was koud.
24 nov 2022 om 0:33 Snel bezorgd! Goed gevulde schotel. Vriendelijk personeel.
20 nov 2022 om 20:04 Never had a problem till today ! I always order from Amon, todays Turkish pizza had no taste and the doner schotel was very greasy I have had an upset stomach and running to the wc since I ate at 17:45
20 nov 2022 om 20:01 Eten was prima allen als ik een familie menu bestel waar een kilo spareribs in zou zitten maar op de weegschaal geeft het 810 gram aan inc verpakking
20 nov 2022 om 19:48 Eten was niet helemaal warm meer. Maar verder prima
19 nov 2022 om 18:52 Eten was lekker en goed warm
18 nov 2022 om 21:33 Weer heerlijk gegeten
15 nov 2022 om 9:20 Ik vond de patat niet lekker, veel te dik en niet krokant
13 nov 2022 om 20:14 Eten was warm. Knapperig en goed vlees. Zeker een aanrader.